SOA Test HPV


allure

SOA Test HPV

Betrouwbaar en anoniem thuis een HPV SOA thuistest uitvoeren.

HPV staat voor Humaan papillomavirus en wordt overgedragen door seksueel contact. Dit virus kan baarmoederhalskanker veroorzaken en genitale wratten.

De kans dat je het virus een keer oploopt is groot. Meestal ruimt je lichaam dit virus vanzelf op, maar soms blijft het virus aanwezig en kan er hierdoor een voorstadium van baarmoederhalskanker ontstaan (later baarmoederhalskanker). Het kan ook een rol spelen bij het ontstaan van andere vormen van kanker.

De HPV thuistest geeft zekerheid of u besmet bent met het HPV (humaan papilloma) virus. Deze test kan eenvoudig, betrouwbaar en anoniem thuis uitgevoerd worden. Er kan thuis eenvoudig een monster worden afgenomen, dat vervolgens naar het laboratorium wordt verstuurd en wordt onderzocht.

HOE WERKT DE HPV THUISTEST

– U bestelt de HPV thuistest via dnanederland.nl
– Vervolgens ontvangt u een onderzoekspakket thuis
– Gebruik de bijsluiter voor het afnemen van celmateriaal van de baarmoederhals en de vagina. Daarna kunt u het afnamesysteem (de brush) in de bijgeleverde retourverpakking naar het laboratorium opsturen
– Vervolgens krijgt u na 10 dagen de uitslag.
– Onze HPV thuistest identificeert 15 verschillende hoog-risico HPV types: 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66, 67, en 68.

-Het afname systeem wordt geproduceerd door Rovers Medical Devices.

DE UITSLAG VAN UW HPV THUISTEST

Als het laboratorium onderzoek uitwijst dat u een HPV infectie heeft, dan is het aan te raden om bij uw huisarts een uitstrijkje te laten maken.

Naast de uitslag geeft Microbiome ook advies over wat voor keuzes de patiënt heeft. Wanneer de uitslag negatief is, wil dat niet zeggen dat een patiënt nooit eerder besmet is geweest. Zeker niet als een patiënt al langer seksueel actief is.

VOOR WIE IS DE HPV THUISTEST BEDOELD

Het HPV virus is seksueel overdraagbaar, dus is geschikt voor alle vrouwen die seksueel actief zijn. De aangeboden laboratoriumtesten voldoen aan de eisen die voor een geaccrediteerd en gecertificeerd medisch laboratorium gelden en worden uitgevoerd op basis van de laatste medische ontwikkelingen. Deze onderzoeken hebben dan ook aanvullende waarde voor het stellen van een diagnose en vervangen in de meeste gevallen niet de functie van uw huisarts.

ZIEKTEVERSCHIJNSELEN

Vaak merk je niets van een besmetting met HPV. Mogelijke klachten zijn bloedingen tijdens/na seksueel contact en pijn en/of branderig gevoel in de vagina. Daarnaast kan HPV genitale wratten en kanker veroorzaken.

Genitale wratten worden voornamelijk veroorzaakt door de laag-risico HPV. De eerste verschijnselen zijn jeuk en irritatie bij de geslachtsorganen.

Kijk voor meer SOA Thuistesten op: http://dnanederland.nl/shop/

thuis soa test, thuistest soa, soa test bestellen, anonieme soa test, testen op soa, soa test, soa test huisarts, soa test kopen, HPV test, HPV test kopen, blaasontsteking test, blaasontsteking test kopen, zelftest blaasontsteking, blaasontsteking zelftest, blaasontsteking test online, urineweginfectie, schimmelinfectie test, test schimmel infectie kopen, candida zelftest, schimmelinfectie zelftest, genitale wratten, baarmoederhalskanker.

spacer